Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Златното момиче Невяна Владинова и бизнесменът и продуцент Димитър

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Златното момиче Невяна Владинова и бизнесменът и продуцент Димитър
Коментари Харесай

Деси Стоянова към Сашо Кадиев: Сутрин ще ти пускам ток, за да ставаш

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Златното момиче " Невяна Владинова и предприемачът и продуцент Димитър Тодоранов  гостуваха на Сашо Кадиев и Деси Стоянова в предаването " Преди обед " по БТВ. Водещият повдигна тематиката за система за надзор в Китай и сревни обстановката там с нашата: 

" Китайците афишират " мозъка " на тяхната система за надзор, който има достъп до 300 000 камери. Те снимат хората в действително време и наблюдават за нарушавания. Например виждат служащ на строителен обект без каска, водач, който държи телефон, майка с дете, която купува водка вместо памперси от магазина, пешеходец, който минава на алено, човек, който си хвърля боклука по улиците, всичко това се следи в действително време и се води кредитна система на тези жители и те биват наказвани. Все повече градове се включват към тази система и контролът става по Оруел „ 1984 “ и Брадър. " - изясни Кадиев.  

" Изземат функционалностите на Господ в следенето и управлението. Нищо не е приключило добре, когато някой иззема функците на Господ. Това, че знаеш някой какво е направил, не значи че знаеш какво е в главата му. Саморазвитите общества се самоконтролират. " - даде мнение Димитър Тодоранов.

" Ние сме 6 млн и не можем да се оправим, а това е все едно един квартал на Китай. Искам и мен да ме трансформират с камери! ", извика Кадиев. 

" Значи поставям ти камери и ти поставям една система, която да ти пуска лекичко ток в часа за ставане, който го дефинираме взаимно, само че аз програмирам... " - отвърна Деси Стоянова към сътрудника си.  

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР